Kære forældre

​​På hjemmesiden kan I orientere jer om jeres børns uddannelses- og karrierevejledning - både når de er i grundskolen og når de efter 9./10. klasse har forladt grundskolen.

 

  • Går jeres barn i 7.-10. klasse, kan I læse mere om vejledningens indhold under 'Til dig i 7.-10. klasse - og dine forældre'.
  • Har jeres barn forladt 9./10. klasse, kan I læse om vejledningens indhold under 'Til unge'.

 

Desuden har vi under 'Forældre' lagt en række oplysninger, som vi håber, I kan benytte, når I er med i jeres børns overvejelser om uddannelse, job, valg osv.

 

ARRANGEMENTER FOR JER - ... også sammen med jeres børn

En del af vores aktiviteter er for jer - sammen med jeres børn. Det gælder bl.a. UU Egedals årlige uddannelsesaftener og Uddannelsesmessen Scor Fremtiden i Hillerød. Desuden deltager vi i skolernes forældremøde i 7.- 10. klasse. Vi benytter ofte skolernes forældreintra til at informere jer om vejledningsaktiviteter, om ansøgning, om arrangementer vedr. uddannelse mv. Så 'følg os også på intra' - og kontakt os gerne.

Ved erhvervspraktik kan I både give ideer til jeres barn om, hvilke job der skal afprøves - men også tage jeres netværk i brug til opsøgning af erhvervspraktikplads.. både til jeres eget barn men også måske til andre elever i klassen.

 

I forhold til vejledningen er I ligeledes vigtige aktører i de mange overvejelser og valg, jeres barn er igennem før det endelige valg af uddannelse. Dette gælder både som deltagere i forældremøder, uddannelsesaftener, orienteringsmøder - og også som part i dialogen om vejledningsaktiviteter, vejledningssamtaler, uddannelsesplanen mm.

FORÆLDRE ER OGSÅ VEJLEDERE - og kan inspirere, diskutere osv...

I kan - allerede fra jeres børn er helt små - være med til at give billeder af, hvad uddannelse, erhverv, arbejdsliv og karriere kan være. I den daglige snak derhjemme og i jeres fortællinger om egne karriereforløb samt i jeres opbakning af skolegangen og vejledningen er I de vigtigste personer som rollemodeller, inspiratorer og diskussionspartnere.

Blandt andet i skolens Uddannelse og Job-undervisning kan I fra børnehaveklasse til 9. kl. medvirke - også i klassen - med at give indtryk fra jeres erfaringer, uddannelse, job og arbejdsliv. For jo flere forskellige indtryk, eleverne får, jo større variation bliver der i deres egen uddannelsesovervejelser.

Kontakt os​

UU Egedal, Hindbærvangen 224, 2765 Smørum 


E-mail: uuegedal@egekom.dk

Telefon: 72 59 89 60

Firma info

CVR: 29188386

Ung Egedal

Hindbærvangen 224, 2765 Smørum, Denmark